Arbeidsrecht

Schakel arbeidsrechtjurist in bij conflicten op werkvloer

Als werkgever heeft u dagelijks veel aan uw hoofd. U heeft rechten én plichten. Soms is het lastig om in uw eentje zowel het bedrijfsbelang als het belang van werknemers in de gaten te houden. Bij veel arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten is de kennis en ervaring van een arbeidsrechtjurist onmisbaar. Graag vertolk ik deze cruciale rol voor u. Daarbij focus ik op het voorkomen of vermijden van arbeidsconflicten. Is het noodzakelijk om de rechter in te schakelen? Ook voor juridische procedures bent u bij Verdonk Legal & Mediation aan het juiste adres. Want daarvoor heeft u geen advocaat nodig.

Opstellen, wijzigen en beoordelen arbeidsovereenkomsten

De arbeidsovereenkomst neemt in het arbeidsrecht een centrale positie in. Deze overeenkomst bevat de afspraken die u als werkgever – bij aanvang van het dienstverband – met een werknemer maakt. Als arbeidsrechtjurist ben ik gespecialiseerd in het opstellen, wijzigen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten. Met een professioneel opgestelde arbeidsovereenkomst dekt u zich als werkgever in tegen toekomstige, arbeidsrechtelijke conflicten.

Juridisch advies bij arbeidsrechtelijke conflicten

Als onderlinge afspraken en wettelijke richtlijnen worden nageleefd, is er niks aan de hand. Maar soms komt u als werkgever lijnrecht tegenover een medewerker te staan. Een arbeidsrelatie kan door tal van oorzaken verstoord raken. Bij de volgende arbeidsrechtelijke conflicten kunt u vertrouwen op mijn juridische ervaring en expertise:

  • Verstoorde arbeidsrelatie of werknemers die slecht functioneren
  • Langdurig zieke werknemers
  • Dreigend ontslag of ontslag op staande voet
  • Reorganisaties via het UWV
  • Contractontbinding via de kantonrechter
  • Hiaten in een contract of arbeidsovereenkomst
  • Medewerkers die een concurrentiebeding, relatiebeding of studieovereenkomst overtreden

Juridisch advies nodig of arbeidsrechtelijk conflict oplossen?

Heeft u een vraag over een arbeidsrechtelijke kwestie of wilt u een arbeidsrechtelijk conflict oplossen? Verdonk Legal & Mediation werkt vanuit Valkenswaard voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Helmond – Weert – Venlo. Afspraak maken? Bel (06) 43 09 13 95 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken?

Jurist arbeidsrecht en mediator Stefan Verdonk - 7

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.