Bouwrecht

Privaatrechtelijk bouwrecht

Bouwrecht is een zeer breed rechtsgebied. Het bestaat uit een privaatrechtelijk deel en een publiekrechtelijk deel. Het privaatrechtelijke bouwrecht regelt vooral de relatie tussen de opdrachtgever en de (onder)aannemer. Hierbij wordt vaak gedacht aan comerciële partijen die zaken met elkaar doen. Twee grote spelers op het gebied van woningbouw zijn gemeentes en woningcorporaties. Beiden zijn geen commerci:ele partij, maar handelen wel als private partij bij woningbouw.

Publiekrechtelijk bouwrecht

x

Juridisch advies bij arbeidsrechtelijke conflicten

Als onderlinge afspraken en wettelijke richtlijnen worden nageleefd, is er niks aan de hand. Maar soms komt u als werkgever lijnrecht tegenover een medewerker te staan. Een arbeidsrelatie kan door tal van oorzaken verstoord raken. Bij de volgende arbeidsrechtelijke conflicten kunt u vertrouwen op mijn juridische ervaring en expertise:

Juridisch advies nodig of arbeidsrechtelijk conflict oplossen?

Heeft u een vraag over een arbeidsrechtelijke kwestie of wilt u een arbeidsrechtelijk conflict oplossen? Verdonk Legal & Mediation werkt vanuit Valkenswaard voor ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Helmond – Weert – Venlo. Afspraak maken? Bel (06) 43 09 13 95 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken?

Jurist arbeidsrecht en mediator Stefan Verdonk - 7

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.