Wat kost mediation?

Tarief

Als MfN-registermediator werk ik op basis van een tarief van € 180,- per uur (exclusief btw). Een mediation duurt tussen de 10 en 16 uur, verdeeld over de intake, gemiddeld drie gesprekken van elk maximaal 2 uur, tussentijdse verslaglegging, eventuele reistijd en het schriftelijk vastleggen van de afspraken. Bij hardnekkige conflicten neemt de mediation soms meer tijd in beslag. De praktijk wijst echter uit dat mediation vaak goedkoper is dan een juridische procedure.

Kosten, afspraken en mediationovereenkomst

Voordat u mij als MfN-registermediator in de arm neemt, maken we samen duidelijke afspraken over de kosten en wie ze betaalt. Vaak betalen partijen ieder de helft. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere verdeelsleutel te hanteren. Afspraken over de kostenverdeling wordt vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Conflict oplossen met mediation?

Heeft u een conflict dat u met mediation wilt oplossen? Verdonk Legal & Mediation werkt vanuit Valkenswaard als MfN-registermediator voor ondernemers en particulieren in de regio Eindhoven – Den Bosch – Tilburg – Helmond – Weert – Venlo. Afspraak maken? Bel (06) 43 09 13 95 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken?

urist arbeidsrecht en mediator Stefan Verdonk - 5

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.