Opleiding en ervaring

Opleiding

Aan de Universiteit van Tilburg heb ik Nederlands en Internationaal recht gestudeerd. Aan de Universiteit van Sheffield (Engeland) volgde ik een verdiepingsprogramma Europees recht en Engels Bedrijfsrecht. Tot slot volgde ik aan de SRA Academy Mediation mijn opleiding tot registermediator.

Werkervaring

Na mijn opleiding werkte ik als jurist voor achtereenvolgens de SNS Bank, de Rabobank, een advocatenkantoor in Tilburg en een accountantskantoor in de regio Eindhoven. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig jurist en MfN-geregistreerd mediator onder de naam Verdonk Legal & Mediation. Door mijn opleidingen en werkervaring weet ik goed wat er binnen het MKB speelt op het gebied van arbeidsrecht, ondernemersrecht en ICT-recht. Deze bagage zet ik in voor helder onderbouwde adviezen en praktische oplossingen.

Afspraak maken?

Wat kunt u van mij als jurist verwachten? Ik richt mij vooral op het MKB. Als u belt krijgt u mij persoonlijk aan de lijn. Geen wachtrijen, niet meerdere keren doorverbonden worden en altijd binnen 24 uur een reactie. Afspraak maken? Bel (06) 43 09 13 95 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken?

Jurist arbeidsrecht en mediaror Stefan Verdonk - 11

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.