Werkwijze

Vertrouwensband opbouwen met cliënten

Als jurist vind ik het belangrijk om u als cliënt zorgen uit handen te nemen en geld voor u te verdienen. Ik geef zowel gevraagd als ongevraagd integere adviezen. Als cliënt heeft u daar recht op. In mijn aanpak maak ik geen onderscheid tussen grote of kleine cliënten. Ik voel me voor iedereen even verantwoordelijk.

Eerlijk en oprecht

In de strategie die ik kies ben ik eerlijk en oprecht. Dat betekent dat ik niet ga procederen om te procederen. Als een zaak niet haalbaar is, kaart ik dat in alle eerlijkheid aan. Voor een verweer op leugens bent u bij mij aan het verkeerde adres. Deze insteek vind ik niet ethisch en druist in tegen mijn waarden en normen als jurist.

Geen verrassingen achteraf

Met goed onderbouwde juridische adviezen streef ik ernaar om stap voor stap een goede vertrouwensband op te bouwen met cliënten. Net als u houd ik niet van onaangename verrassingen achteraf. Daarom geef ik van tevoren een helder inzicht in mijn onderstaande tarieven en abonnementsvormen.

Jurist arbeidsrecht en mediator Stefan Verdonk - 2

Uurtarief

Verdonk Legal & Mediation verricht juridische werkzaamheden op basis van een aantrekkelijk uurtarief. In overleg is het ook mogelijk om te kiezen voor de combinatie van een vast tarief en een uurtarief. Graag geef ik u tekst en uitleg over de mogelijkheden.

Vaste prijs

Bij een vast bedrag voor uw juridische opdracht weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Voor diverse producten reken ik een vast tarief. Denk aan het opstellen of controleren van overeenkomsten en verklaringen. Meer weten? Graag vertel ik u welke vaste bedragen ik hanteer.

Abonnement

Met één van de juridische abonnementen kunt u voor een vast bedrag per jaar telefonisch eenvoudige juridische vragen stellen, krijgt u een gratis juridische bedrijfsscan en bovendien korting op het standaard uurtarief. Neem contact op voor uitleg over de diverse abonnementen.